Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rossz a borsó protein?

Rossz a borsó protein?

Figyelt kérdés

A Myprotein termékek között találtam ilyet ~7500Ft/2.5kg áron.

Néztem az aminosav profilját és annyira nem tűnik vészesnek, nyilván nem egy tejsavó protein, de pl. tojásfehérjével összehasonlítva egész korrektnek tűnik.

Tojás: [link]

Borsó: [link]

Érdemes ilyet venni, ha nagyon nincs pénze az embernek?

2013. máj. 24. 14:06
 1/4 A kérdező kommentje:
Esetleg nagyon szar a felszívódása, vagy miért ilyen olcsó?
2013. máj. 24. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem vennék, de lehet, hogy a szójánál jobb. A biológiai értéke elmarad a tejsavóétól és ízben is rettenet lehet.:)
2013. máj. 24. 14:55
 3/4 tap bela ***** válasza:
Az íze az fertelmes.
2013. máj. 24. 14:59
 4/4 anonim válasza:

Én ilyet vettem kipróbálás képp:

[link]

Rosszat még nem hallottam róla olyantól, aki valóban ki is próbálta volna, csak azok szidják akik a növényi proteinek ellen vannak.

Ízre nem egy álom, de simán iható, hasonlóan a szójafehérjéhez, ez is sűrű marad, de nem annyira mint a szója vagy kazein. Egyébként csokisat vettem, ittam már jobbat is rosszabbat is, de olyat még nem amit ne tudtam volna lenyomni. A förtelemtől meg végképp messze van... Ha nincs tejsavóra kereted, akkor próbáld ki mielőtt végleg elvetnéd az ötletet.

2013. júl. 14. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!