Mi a jó az úszásban? Miért szeretik az emberek?
Nem tudok úszni még,szeretném tudni,hogy mi jó az úszásban.Aki nem tud úszni,az is leírhatja,hogy miért nem és miért nem szeretne megtanulni úszni,vagy ha meg akar,akkor miért.
A válaszokat előre is köszönöm.
Én is imádok úszni, olyan felszabadultságot érzek közben :) Főleg, ha csak lebegek a vízben, vagy bukfencezek, víz alatt úszok. Annyira imádom a vizet!! Bármit megtehetek benne, nem esek le a földre :) Imádok fejest ugrani is. Én el se tudok süllyedni, max ha függőlegesen lebegek a vízben. Viszont simán el tudok aludni úgy, hogy a fejem alá teszem a kezemet és kinyújtom a lábamat :) Nyílt víznél vigyázni kell, hogy el ne sodródjak nagyon messzire :)
Egyedül amit utálok az az, hogyha az orromba megy a víz...
Felfrissülsz és hihetetlen módon fejlődik a légzésed és az erőnléted, jót tesz az arcbőrnek!!
Izmosodsz tőle úgy hogy észre sem veszed hogy kimerülnél csak azt hogy megéhezel!!
Nagyon jót tesz a keringésnek és az idegrendszernek!!
Én azt veszem észre, hogy szépen lassan erősödik tőle az ember=)
Amúgy én is imádok úszni, hetente 6-7 szer is járok edzésre. A vízben jó lenni, főleg ha pillangót úszol (*)
Mintha repülnék...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!