Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan lehet az orsót szétszedni?

Hogyan lehet az orsót szétszedni?

Figyelt kérdés

2013. jún. 5. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha egyáltalán nem értesz hozzá, inkább bízd szerelőre. Szedtem már szét régi olcsóbb orsót, össze is raktam, újrazsíroztam, de nem lett az igazi úgy sem, nagyon el voltak kopva bent a dolgok. Drágább orsónál nem kockáztatnék.
2013. jún. 5. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs gyakorlatod ebbe neki se fogj!Nem írtad mi okból

akarod szétszedni? Ha semmi baja akkor felesleges, ha meg probléma van vele akkor egy szétszedéstöl még nem javul meg.

Én foglalkozom Botok orsók karbantartásával javításával, ha

erre vagy valahol a közelbe keress meg ha gondolod!

2013. jún. 8. 07:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Felcsavarodott alá a damil
2013. jún. 10. 16:21
 4/6 anonim válasza:

akkor nem kell szétszedni. csak a dob alá tudott bejutni, azt könnyedél le tudod venni. ha gomb van a dob tetején, akkor azt benyomva tudod lehúzni, ha pedig fék, akkor addig lazítod míg le nem tudod venni. párszor jártam így én is, nem lesz semmi baj.

sok sikert!

2013. jún. 10. 19:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi .megpróbálom
2013. jún. 12. 17:46
 6/6 Főzős Laci ***** válasza:
Profi horgászcikk javítóhoz fordulj.Ugyanis szétszedés az menni fog,csak az összerakás nem biztos.Nem mindegy az sem,hogy milyen finomságú olajat,vagy zsírt tesznek bele.
2013. jún. 24. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!