Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Vizi labdázok. Nem gáz egy...

Vizi labdázok. Nem gáz egy lánynak?

Figyelt kérdés
A pasim is ott jätszik.
2013. márc. 8. 07:06
 1/7 anonim ***** válasza:
miért lenne gáz?
2013. márc. 8. 07:25
 2/7 wartburg353s válasza:
Nem gáz. MIlyen szempontból gondolod, hogy az lenne? Sokak szerint Drávucz Rita az egyik legszebb magyar sportolónő, ő is vízilabdázik.
2013. márc. 8. 07:52
 3/7 anonim válasza:
Ha tehetném én is vízilabdáznék. :) Csak hát padláb mérettel áldott meg a sors... :/
2013. márc. 8. 08:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Hogy gáz-e? Kérdezz meg valakit a magyar női vízilabdaválogatottból. Kétszeres világbajnokok, és kétszeres Európa-Bajnokok.
2013. márc. 8. 08:52
 5/7 anonim válasza:

Milyen szempontból?

Mint választott sport, nem gáz.

Én mondjuk nem vállalnám be, mert elég férfias testet tud csinálni... széles vállak, vastag izmos kezek, vastag kiálló csuklyás izom...

Szerintem nem ettől lesz a legnőiesebb egy nő alakja, de ha te ezt szereted csinálni, akkor ne hagyd abba.

Magadnak kell hogy tettszél.

2013. márc. 8. 10:21
 6/7 anonim válasza:

Ahova én járok úszni (BVSC) ott több a lány vizilabdás mint a fiú.

Úgyhogy szerintem egyáltalán nem ciki

2013. márc. 10. 07:27
 7/7 anonim válasza:
Én 14 éves koromig évközben csak fiúkkal tudtam edzeni az úgy gáz volt... De a pl nem mindenkinek lesz durva alakja nekem is széles a vállam de ruhában meg nem mondanád, de van edzőtársam aki modellkedik szval nagyon vékony mégis jó játékos (mondj gyors meg eszes..). De ha lányokkal játszhatsz akk semmi gáz nincsXD
2013. márc. 18. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!