Elég ennyi edzés, egy 14 éves lánynak, naponta? A többi lent.
Akkor keress valami olyan egyesületet,ahol nem csak heti egy edzés van. Jó ha az ember otthon edz,de mégsem ugyanaz.. a legtöbb ember olyan,hogy ha nem hajtják,nem áll felette valaki, akkor nem edz olyan intenzitással,ahogy kellene, nem növeli úgy a teljesítményét,stb..
Persze edzés mellé kiegészítésnek jó,ha otthon csinálgatsz valamit.
Én is egy harcművészettel foglalkozom.Mondjuk én teljesen más okokból kezdtem el, de ha ilyen szemszögből nézem,akkor is jó döntésnek tartom,hogy belevágtam.
Sosem voltam az a hízós típus és viszonylag gyorsan meglátszik nálam az edzés eredménye, szóval szerencsém van bizonyos szempontból. Mondjuk szerintem az a szép,ha egy nő nem vékony és nem is túlsúlyos,hanem sportos,tehát látszik,hogy izmos,de mégis nőies. Ezt meg sikerült elérnem,legalábbis annyira mindenképp,hogy elégedett legyek a külsőmmel :) Szóval csak ajánlani tudom,ha ilyesmi testalkat a cél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!