Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elég ennyi edzés, egy 14 éves...

Bekii12 kérdése:

Elég ennyi edzés, egy 14 éves lánynak, naponta? A többi lent.

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,mint azt már írtam.Naponta kb 50 felülést,50 nehezített felülést,50 guggolást csinálok,meg spárganyújtás,cigánykerék,állóspárga,fejenállás,híd,és kézenállás gyakorlatokat(amiket edzésen is,de az csak heti 1x van,ezért próbálok itthon is 'kondizni' egy kicsit..).Elég ennyi edzés nekem? Étrendemre is próbálok odafigyelni..Igazából főleg azért csinálom,mert szeretnék leadni egy pár kilót(főleg a hasamról),egyáltalán nem mondhatom magam kövérnek,meg izmos is vagyok,csak nem nagyon látszik.. Szeretném elérni ,hogy:nyárra látszódjanak egy kicsit izmaim,és például ha 'görnyedek' akkor se gyűrődjön be a bőröm,mint most.Az edzés,nagyjából 40 percet vesz igénybe.Van esélyem nyárra egy jobb alakot teremteni?Ha kevésnek találjátok az időt(40 percet),mennyivel növeljem meg? Az edzésforma jó? Egyébként: 158 cm,és 45-46 kg vagyok. Előre is köszönöm !
2013. febr. 19. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudom,hogy nem ez volt konkrétan a kérdés,de szerintem teljesen felesleges fogyni, hiszen egy ilyen idős és ilyen magas lánynak ez tök normális testsúly. Ráadásul még csomót fog változni az alakod.
2013. febr. 19. 18:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen,tudom,de mégsem érzem teljesen jól magam a bőrömben..Próbálkozom..
2013. febr. 19. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor keress valami olyan egyesületet,ahol nem csak heti egy edzés van. Jó ha az ember otthon edz,de mégsem ugyanaz.. a legtöbb ember olyan,hogy ha nem hajtják,nem áll felette valaki, akkor nem edz olyan intenzitással,ahogy kellene, nem növeli úgy a teljesítményét,stb..

Persze edzés mellé kiegészítésnek jó,ha otthon csinálgatsz valamit.

2013. febr. 19. 18:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben,most a karatén/boxon gondolkodom,mint még egy sport..
2013. febr. 19. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is egy harcművészettel foglalkozom.Mondjuk én teljesen más okokból kezdtem el, de ha ilyen szemszögből nézem,akkor is jó döntésnek tartom,hogy belevágtam.

Sosem voltam az a hízós típus és viszonylag gyorsan meglátszik nálam az edzés eredménye, szóval szerencsém van bizonyos szempontból. Mondjuk szerintem az a szép,ha egy nő nem vékony és nem is túlsúlyos,hanem sportos,tehát látszik,hogy izmos,de mégis nőies. Ezt meg sikerült elérnem,legalábbis annyira mindenképp,hogy elégedett legyek a külsőmmel :) Szóval csak ajánlani tudom,ha ilyesmi testalkat a cél :)

2013. febr. 19. 21:06
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)
2013. febr. 19. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok sikert! :)
2013. febr. 19. 23:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2013. febr. 21. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!