HORGÁSZOK! Mi a véleményetek a Carp Academy Pulzar 3+1 rádiós kapásjező szettről?
Akarok venni egy rádiós kapásjelző szettet, és ezt néztem ki mert árban sem annyira drága. Van valaki aki ilyet használ? Mennyire megbízható? Jól működik? Már mint a hatótávolságra gondolok...
A hozzászólásokat előre is köszönöm!
Apósomnak van, nagyon gagyi. Rendszeresen beáznak a jelzők (évi 2-3 alkalommal használja őket 2-3 napig/alkalom), max hangerőn is nagyon halk, a kapásjelzők és tekerőgombjainak minősége kritikán aluliak.
40 alatti árkagóriában amiket ismerek és jók a Sensor vdp, sensor vdx, Ron Thompson hi-alert (25-30 körül van a szett, nyagoyb megbízható, egyszerű szerkezet)
50 körül van Prologic is.
Érdemes körülnézni vaterán is, használtan és újonnan is nagyon jó szetteket lehet kifogni.
Üdv,
nekem kínai rádiós van.Vaterán vadásztam.
3+1 vevő. 9V-os elemmel megy, azt nagyon eszi, de én megcsináltam, hogy akksiról menjen.Hangos, 2-3 száz méterre teszteltem, tudta.
Nem ázik be, hangos, állítható érzékenység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!