Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgászok! Megmondaná valaki...

Horgászok! Megmondaná valaki hogy Tatabányán az Erőmű tónál, ha napijegyet veszek oda akkor kell e beugrót fizetnem?

Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:

mármint a napijegyen felül??

nem.

de nem teljesen értem a kérdésed. na meg nem a legjobb hely ám, akkor már menj Tatára vagy a Sikire!

2013. febr. 16. 13:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Na jó oké,én is látom hogy szarul fogalmaztam.De akkor rendben,ezekszerint nem kell napijegy mellet mást fizetni.Köszi a választ
2013. febr. 16. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj a Galambászra.
2013. febr. 16. 16:23
 4/4 anonim válasza:

Igaz, hogy amióta leállt az erőmű, azóta megváltozott a tó élővilága, de én még mindig szeretek ott horgászni, igaz, nálam nem a méret a lényeg. Amurt, harcsát szoktam fogni, meg rengeteg kárászt. A tó egyetlen rákfenéje a törpeharcsa, amit bár fogni utálatos, de enni jó. :)

Na de a kérdés lényege: nem kell semmi mást fizetned a napijegyen felül. Egyébként sejtem a kérdésed eredőjét. Amíg működött az erőmű, bizonyos esetekben külsős emberek bemehettek az üzemterületre és a meleg vizes oldalon horgászhattak. A szóbeszéd szerint ezért a lehetőségért bizonyos emberek pénzt vártak el. És ez nem volt szóbeszéd, az egyik ilyen ember ugyanis a közvetlen főnököm volt. :) Szerintem te még erről hallhattál valamit.

2013. márc. 4. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!