Horgászok! Ezt hogy tudnám gyakorolni?
Aza gondom hogy tavaly elkezdtem horgászni és az akasztással hal kiemelés stb nincs gond.. csak a bot bedobásával... sosem sikerül oda bedobnom ahová szeretném mindig 5-10!! méterekkel jobbra vagy balra esik be a szerelék a vízbe.. ezen hogy tudnék javítani?
(elég nagy a kertünk gondoltam ott próbálgathatnák dobni?!)
-illetve milyen botot ajánlanátok fenekezésre? (2.5m-nél nagyobb nem kellene illetve olyan 4-5(6)kg-s pontyokra mennék vele... és kb. 10ezer körül jólenne az ára)
Normális válaszokat, Köszi!
Köszi!
Várom még a válaszokat, illetve a bot ajánlásokat!
Egy véghurkot köss csak a zsinór végére és cseppólmot tegyél rá. A bedobás mozdulata kicsit olyan, mint amikor lesújtasz egy karddal. Azért dobsz oldalra, mert oldalról indítod a mozdulatot, nem fentről.
Ha fenekezni kell, én feederrel próbálkoznék vagy egy lágy bojlis bottal.
Olyan jellegű bottal érdemes gyakorolni, amilyennel majd horgászni is fogsz.
Az Eurostarnak, Silstarnak, Energonak és a Nevisnek sok tűrhető minőségű botja van ilyen árban.
Én egy 2.70 m-es, 40-80 gramm körüli botot választanél. A 2.40-es hossz esetenként rövid lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!