Úszással el tudom érni, hogy kockás hasam legyen?
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 22:09
11/18 Kabai Péter válasza:
Nagyon erősek, de nincs kocka :-)
12/18 Optipolar válasza:
Úszással leginkább a melledre, a karodra, a lábadra és a hátadra tudsz erősíteni.
13/18 Amerigo49 válasza:
Igen, kitartó úszással is elérheted.
De szeszes filctollal hamarabb... :D
14/18 kipperlord válasza:
csak akkor fog latszani a kockas hasad ha lemesz 12% testzsir ala es rendelkezel nemi hasizommal ami egyaltalan kitud latszodni. uszast inkabb hagyd, jarj el egy kondi terembe es vegezz sulyzos edzeseket. a sulyzos edzes 36 oraig felporgeti az anyagcseredet, jobban egeted a kaloriakat. mindemellett meg a napi kaloriaszuksegleted alatt eszel egy kicsivel akkor hamarosan latszani fog az eredmenye...
15/18 sanya0123 válasza:
Én a legegyszerűbbet a gimnasztikát ajánlom, a leghatékonyabb, és néhány hét múlva látható az eredmény.
Én is ezen az ügyön vagyok, 1 hete rendszeresen esténként gimnasztikázok. (ha érdekelnek gyakorlatok írj)
16/18 anonim válasza:
Az úszás a test szinte összes nagy izmát mozgatja, tehát nem egy testtájra összpontosul az edzés során az erőd... Ha betartasz egy diétát, mellette úszol, biztos, hogy nagyon jó kondíciód is lesz, és a tested is sokkal jobban fog kinézni. De ez akár évekig is tarthat... Ha kitartó vagy, és nem használsz semmilyen szintetikus, káros miszmaszt akkor egészséges is leszel, energikus, fitt... stbstb :) 7 évig úsztam
17/18 anonim válasza:
Valóban igaz amit itt írtak a többiek. Attól függ mennyi a testzsír %od. Szerintem ha kitartóan diétázol úszol és mellette hasazol is akkor lehetséges. De biztos voltál már strandon úgy hogy pl semmit nem csináltál csak a termálvízbe lazultál stb.. és jól megéheztél. Valószínű az úszással is iszonyat éhes leszel. Akkor pedig nehéz tartani a diétát...
18/18 Makacs Kun válasza:
Én úgy értem el a kockás hasat, hogy filctollal kockákat rajzoltam rá, perspektívában.
Persze lehet edzéssel is, de nekem így könnyebb volt.
(Egy 165 cm magas, 130 kilós férfi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!