Hogyan lehet mélyvízből kijönni és utána kiúszni?
Nos igen. Ilyenre nem az a jó válasz, hogy tedd ide - csapkodj egyik kezeddel, a lábaddal meg...
Hanem hogy keress fel: egy oktatót.
Hát ha nem tudsz úszni akkor tanulj meg:D
Adok tanácsokat,ha akarod.
Körülbelül én víz alatt kiszoktam úszni de ha leér a lábad a csempéig, akkor rugaszkodj el onnan.
Üdv.:Egy verseny úszó
Tudsz úszni, csak még nem tudod. :)
Ha nem pánikolsz be akkor ki tudsz jönni simán.
figyi, ha bedobnak egy 2 méter mély medencébe, szinte 100% hogy leérsz az aljáig, onnan meg el tudom rúgni magad, föleg, hogy ha belegondols,, nem tudom, milyen magas vagy, mondjuk 170 cm, ami még alacsony is, akkor is csak 30 cm van feletted, ha lábujjhegyre állsz, már csak 10, ha kinyújtod a kezed, az kiér... hidd el, hogy nem kell tudni úszni hozzá, csak nem szabad nagyon megijedni az ismeretlen helyzettöl :)
amúgy meg ha vettél "esés közben" levegöt, és nem fújod ki, feljösz magadtól is a víz felszínére :) ha meg "bedobtak", 1-2 m-nél távolabb nem kerülhettél a faltól, medencében meg életveszélyes hullámzástól se kell tartanod, úgyhogy kb ha kinyújtod a kezed elöre, és rúgsz egyet, el is éred a falat
csak az a lényeg, hogy ne parázz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!