Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan lehet mélyvízből...

Hogyan lehet mélyvízből kijönni és utána kiúszni?

Figyelt kérdés
kicsit bővebben mondjuk amikor egy 2 méteres medencébe bedobnak akkor hogyan lehet feljönni a víz felszínére és kiúszni?kérlek segítsetek
2013. jan. 25. 16:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem leírni hogy nem tudok úszni
2013. jan. 25. 16:28
 2/11 anonim ***** válasza:

Nos igen. Ilyenre nem az a jó válasz, hogy tedd ide - csapkodj egyik kezeddel, a lábaddal meg...

Hanem hogy keress fel: egy oktatót.

2013. jan. 25. 17:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát ha nem tudsz úszni akkor tanulj meg:D

Adok tanácsokat,ha akarod.

Körülbelül én víz alatt kiszoktam úszni de ha leér a lábad a csempéig, akkor rugaszkodj el onnan.

Üdv.:Egy verseny úszó

2013. jan. 25. 17:00
 4/11 poiu ***** válasza:
Igen, rúgd el magad, ha van honnan. Ne ess pánikba, nagyon pici láb és kézmozgással is fenn marad a tested. Ha nem pánikolsz, magadtól is rájössz a kutyaúszás technikára.
2013. jan. 25. 17:37
 5/11 kovpet ***** válasza:

Tudsz úszni, csak még nem tudod. :)

Ha nem pánikolsz be akkor ki tudsz jönni simán.

2013. jan. 25. 17:57
 6/11 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm és megfogadom a tanácsokat
2013. jan. 26. 10:44
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
Azért kíváncsi leszek ír-e még a próbálkozás után..
2013. jan. 26. 10:53
 8/11 kovpet ***** válasza:
Remélhetőleg nem egyedül próbálja ki valami viharos tengeren. Medencébe nem lehet belefulladni, főleg ha 2m. Lemegy az aljára és kisétál :)
2013. jan. 26. 11:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne próbálj kiúszni. Az aljáról - ha egyáltalán lementél odáig - rúgd el magad, egyébként meg szépen feküdj föl a víz felszínére hanyatt. A fejed hátulját minél jobban nyomd bele a vízbe, akkor a szád kint marad (ha próbálod kiemelni a fejed, akkor a szád is víz alá kerül). Szépen várd meg, amíg valaki kiszed vagy az áramlás kivisz.
2013. jan. 26. 12:09
 10/11 anonim ***** válasza:

figyi, ha bedobnak egy 2 méter mély medencébe, szinte 100% hogy leérsz az aljáig, onnan meg el tudom rúgni magad, föleg, hogy ha belegondols,, nem tudom, milyen magas vagy, mondjuk 170 cm, ami még alacsony is, akkor is csak 30 cm van feletted, ha lábujjhegyre állsz, már csak 10, ha kinyújtod a kezed, az kiér... hidd el, hogy nem kell tudni úszni hozzá, csak nem szabad nagyon megijedni az ismeretlen helyzettöl :)

amúgy meg ha vettél "esés közben" levegöt, és nem fújod ki, feljösz magadtól is a víz felszínére :) ha meg "bedobtak", 1-2 m-nél távolabb nem kerülhettél a faltól, medencében meg életveszélyes hullámzástól se kell tartanod, úgyhogy kb ha kinyújtod a kezed elöre, és rúgsz egyet, el is éred a falat

csak az a lényeg, hogy ne parázz :))

2013. jan. 26. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!