Vízfóbiám van és ezért nem merek a úszásórán a vízbe menni de ezt nem hiszi el a tanár -. -" milyen orvosnál lehet igazolás kérni róla?
Figyelt kérdés
Mert egyszerűen rettegek a víztől és a tanár azt mondta hogyha nem megyek be akkor megbuktat. Szóval kéne róla papírt szereznem de nem tudom hogy milyen orvosnál.2012. nov. 5. 19:32
1/9 anonim válasza:
pszichológusnál.
háziorvos beutal.
de a szembenézés ezzel a dologgal lenne az ideális megoldás.
vagyis,hogy szabadidődben lemész az uszodába,és a saját tempódban barátkozol,ismerkedsz a vízzel a helyzettel.
magadat meg ne diagnosztizáld,felesleges.
egyenlőre annyi a szitu,hogy egy idegen helyzet számodra szorongással jár.
ez meg a lassú,de biztos,fokozatos szembenézéssel győzhető le.
nem inkább szégyenlős vagy inkább?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szégyenlős. Ezt már megállapították csak kéne róla igazolás is. Akkor megyek a háziorvoshoz :(
2012. nov. 6. 13:43
3/9 anonim válasza:
az az úszásoktató egy pancser h nem képes magától elmondani neked, amit az első válaszoló. én panaszt tennék az igazolással az igazgatónál és elmondanám, miket mondott az úszástanár (megbuktat, stb.) , hátha kirúgnák. mert esetleg az úszástanárnak kéne megállapítania és orvosolnia a problémát, hozzászoktatni téged a vízhez. 8 általánossal is képes bárki arra, h egy vonalat behúzzon a naplóba, sőt erre még diszlexiások is képesek. szóval tegyél panaszt a tanár ellen.
5/9 A kérdező kommentje:
-.-" a vízfóbia nem a vízmolekuláktól való félelem hanem a medencétől.
2012. nov. 13. 16:27
7/9 schocko válasza:
Szóval... Kádban szoktál fürödni?
8/9 A kérdező kommentje:
Én személy szerint attól félek hogy megint lenyomnak és belefulladok. Ezóta van ez a probléma. 3 éve. Szóval IGEN kádban nincs bajom de A MEDENCÉBEN AHOL TÖBB EMBER VAN ott viszont van.
2012. nov. 13. 17:26
9/9 schocko válasza:
Szerintem ha ezt így elmondod a tanárnak, akkor meg fogja érteni és talál valami megoldást. Az, hogy valami egyszer megtörtént, még nem biztos, hogy ismét bekövetkezik, ezért kár lenne örökre megfosztanod magad az úszás élményétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!