Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vinnem kell igazolást ugyan...

Vinnem kell igazolást ugyan úgy? (többi lent)

Figyelt kérdés

2csoportra van osztva az osztályunk. Én az 1-ső csoportban vagyok és tegnap előtt nekem nem lett volna angol első órám. Csak a 2.csoportnak. De az angol tanár kitalálta, hogy legyen egy olyan óra, hogy összevont. De én ezt elfelejtettem és rendesen 2.órára mentem be. A tanár meg be írt arra az órára hiányzónak és igazolást kell róla vinnem.

De hogy ha órarend szerint nekem nem kellett volna ott lennem, akkor miért írt be hiányzónak? Vagyis persze, mert hiányoztam. De akkor se kellett volna 'törvényesen' ott lennem.

Mert ha vissza nézik a naplót is, akkor ott nekem nem lenne órám...

vagy nem??

2011. nov. 15. 14:45
 1/1 anonim ***** válasza:
De ott kellett volna lenned törvényesen mert ÖSSZEVONT óra volt. Ergo neked is lett volna órád!
2011. nov. 15. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!