Kell vinnem valamilyen papírt az Egészségpénztárhoz, ha igazolást szeretnék kérni a gyes-ről?
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 19:47
1/8 anonim válasza:
TB kartya kell. A nyomtatvanyt ott adjak
2/8 anonim válasza:
Ha a gyesről szeretnél igazolást, akkor semmiképp ne az egészségpénztárhoz menj. A gyes a Magyar Államkincstár hatásköre, az oep-nek semmi köze hozzá.
Személyit és lakcímkártyát vigyél, és keresd elő a gyesről szóló határozatodat, az alapján könnyebben keresnek elő.
3/8 A kérdező kommentje:
Most tényleg nem az oep-től kell?
2011. máj. 30. 21:04
4/8 anonim válasza:
Ha gyesen vagy, akkor nem. De most komolyan nem tudod, hogy honnan kapsz ellátást??
5/8 anonim válasza:
Oephez kell menned. Ha adóbevalláshoz kell, akkor a családiról is kérj!
6/8 anonim válasza:
En is osszekevertem. 2 hete kertem ki az igazolasokat.
TGYAS-rol, GYED-rol az OEP adja ki, a csaladi potlekrol a GYES-rol az allamkincstar.
Eleg, ha irsz nekik levelet. Nekem 2 het alatt kuldtek meg az igazolast.
7/8 anonim válasza:
ma 07:38, már többen si írtuk, hogy NEM az oep-hez kell menni.
Még a családi pótlékról sem tud adni az oep igazolást, ugyanis nincs hozzá semmi köze!
Ennek ellenére mégis az oephez küldenéd? Miért? Hogy legyen egy felesleges útja? Nem értelek.
8/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy honnan kapom az ellátást, de a hitelügyintézőnk mondta, hogy a TB-hez menjek igazolásért. Én sem értettem, de gondoltam, jobban tudja...
2011. máj. 31. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!