Ha egy bányatóba magasról fejest ugranék, le tudnék menni az aljáig? Hol vannak biztonságosan merülhető bányatavak?
A Rukkel-tónál van egy ugrótorony 3-4-5-6 méteres szintekkel.
Ez egy fürdésre engedélyezett bányató, ahol lehet próbálkozni.
Köszi a tippeket! Ez a Gyékényes kotró, nem semmi. Ilyen jó ugrálóhelyek vannak? Ilyesztően mély, beleborzongok, basszus. Valamiért nagyon elmennék oda, látni milyen. Megnéztem pár videót, az emberek nagyon szeretik ezt a tavat!
A Rukkel tónál már jártam, a barátnőmmel keresztül úsztuk, de én majd befostam a félelemtől. Őneki meg sem kottyant persze...
Na, előbb-utóbb összejön valami, ahol szemébe nézhetek a mumosomnak. Júliusban a Balatonban beúsztam oda, ahol kb 240 cm mély a víz, és lementem az aljára, hogy a hasammal érintettem az aljzatot. Nagyon izgalmlas volt, de biztonságban tudtam magam mert az a tó viszonylag sekély, és békés valahogy, főleg délben, napfényben, szélcsendben, amikor mertem merülni. De egy "rohadt" bányató azért mégiscsak más!
Aki úszott már mély bányatóban, van, vagy volt-e már elmúlt félelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!