Vonaton hogyan lehet csomagokkal felszerelt kerékpárt szállítani biztonságosan?
Többnapos kerékpártúrára készülünk a Balaton körül. Vonattal mennénk a Déliből, de nem igazán tudom hogyan lehet a kerékpárokat hátsó csomagtartóval, kormánytáskával, hátizsákkal, ráadásul mindezeket megpakolva szállítani? Van külön kerékpárszállító vagon, de oda hogy kell a biciklit tenni? A csomagokat szedjük le rólunk, lelophatják?
Mindenféle jó tanács hasznos lenne számomra, aki már utazott így.
Előre is köszönöm!
Attól függ milyen vonat.
Értékes csomagot rajtahagyni semmiképp sem szabad, ha nem maradtok mellette. Sőt, a biciklit is érdemes odalakatolni valamihez...
És mivel egyes idegenek még játszani is szeretnek más biciklijével, pl eltekerik a váltót, stb, ezért én sosem hagyom magára a bringát. (a váltó eltekerés tapasztalat, igaz nem a balatoni vonalon)
A modern vonatokon van néhány lehajtható ülés is a bringaszállítóban. Ha nincs, és ülni akartok, akkor is a mellette lévő kocsiba üljetek le, és egy ember mindig járkáljon a bringákhoz, hogy szemmel tartsa...
A kerékpárszállító vagon-(ha van a vonaton), olyan, hogy az egyik felében ülések vannak, ott ülhetsz le, közel a bicódhoz.
Köszönöm a válaszokat és a jótanácsokat, mindenképp figyelünk akkor!
Szuper ez a link, rengeteg hasznos dolgot tudtam meg!!!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!