Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ha egy bányatóba magasról...

Ha egy bányatóba magasról fejest ugranék, le tudnék menni az aljáig? Hol vannak biztonságosan merülhető bányatavak?

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 08:49
1 2
 1/17 dirtboy ***** válasza:

attól függ milyen mély a tó.

ha van vagy 12-15méter mély akkor aligha tudnál lemenni addig egy fejestől.

2012. aug. 24. 08:53
 2/17 anonim ***** válasza:

Okos fizikusok biztos ki tudják számolni, hogy milyen magasról kell mondjuk fejes vagy talpast ugrani egy mély vízbe, hogy le tudj jutni az aljára...

Eltekintve attól, hogy veszélyes dolog a bányatóban való strandolás, és mellesleg tios is!

2012. aug. 24. 08:56
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha nem túl mély, akkor igen. Biztonságosan merülhető bányató azonban nincs: egyrészt a hőmérsékletkülönbség miatt, másrészt mert egyiknél sem tudhatod, mi van az alján: állítólag sok tó fenekén bányagépek, szerszámok vannak, amikbe mondjuk így nem lenne kellemes belefejelni.
2012. aug. 24. 09:06
 4/17 anonim ***** válasza:
A gyékényesi tavak is bányatavak, mégis lehet bennük fürödni!
2012. aug. 24. 19:21
 5/17 A kérdező kommentje:
Elég hátborzongató, de mégis érdekelne, menne-e.
2012. aug. 24. 22:19
 6/17 anonim ***** válasza:
ne próbáld ki, életveszélyes a dolog! inkább medencébe ugrálj fejest, ahol nincs kiírva h fejest ugrani tilos
2012. aug. 24. 22:41
 7/17 anonim válasza:
Én Gyékényesre szoktam járni! Azaz egyetlen bányató amibe belemegyek ott van egy olyan hely ahol lehet ugrálni szerintem olyan 5-6 méterről és simán leérek az aljára ha hagyom, hogy addig lemenjek. Itt ki van alakítva ezért biztonságos de máshol nem valami jó ötlet ugrálni meg az aljára lemenni mert veszélyes.
2012. aug. 25. 00:59
 8/17 A kérdező kommentje:
00:59-es! Komoly? Gyékényesről olvastam, hogy klassz tó. S milyen érzés benne? Nyom a víz? Sötét van olyan mélyen? Ha lenne erős lámpám, biztos én is meg merném tenni, de amúgy iszonytató! Mégis érdekesnek hangzik.
2012. aug. 25. 08:35
 9/17 anonim ***** válasza:

Gyékényes a tavak királya! :D A strandnál van egy emelvény, direkt ilyen ugrálás céljából, ott ugrottam tavaly, nagyon király. Az alján biztos nincs semmi!

Idén meg júliusban voltam, akkor stégről ugráltunk, meg van egy-két helyen egy kötél is, meg víz felé belógó fa, felmásztam rá, alig mertem beleugrani. :D Nagyon durva volt, de nem értem le az aljára. Egyébként mag fatörzsek lehetnek arra. Youtubeon vannak videók, keress rá Gyékényes néven. Meg van pár búváros felvétel, azokon is csak kavics meg pár hínár látszik.

2012. aug. 25. 08:50
 10/17 anonim válasza:
0:59-es vagyok jó érzés lent sötét van meg egy két fokkal hidegebb a víz de nem vészes. Ezt a videót mi csináltuk gyékényesen nem messze a búvárbázistól nézd meg nagyon király lett: http://www.youtube.com/watch?v=ko7rOIQM8eM
2012. aug. 25. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!