Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Úszással formálódás?

Úszással formálódás?

Figyelt kérdés
Kb. 5 kg-t szeretnék leadni, odafigyelek arra, hogy mit eszem, de jó lenne valamit sportolni mellette, úszni pedig mindig is szerettem. Úszással mennyi idő alatt lehet változást elérni heti háromszoros rendszerességgel?
2012. aug. 9. 09:12
 1/8 Szoondiii ***** válasza:
odafigyelsz arra mit eszel, és mégis mit ennél? csak mert ezen múlik az egész..
2012. aug. 9. 09:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért múlna csak azon, hogy mit eszem? nem az izomzatomból akarok veszíteni, hanem kb. 5 kg felesleg van rajtam, amit le akarok adni! A mégis mit eszem kérdésedre pedig válaszolnék: sok fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt, nem iszom cukrosat, se szénsavasat, nem eszem édességet, olajosat, zsírosat és szénhidrátból se sokat vagy teljes kiőrlésűt!
2012. aug. 9. 11:02
 3/8 Szoondiii ***** válasza:

szénhidrátból se sokat vagy teljes őrlésűt..

tej, szénhidrát tehát van. szerintem ne legyen, teljes kiőrlésű sem. leírhatom miért, nem tudom érdekel-e.

2012. aug. 9. 11:30
 4/8 A kérdező kommentje:
nem tudom mennyire lesz hiteles a 22%-os válaszaiddal, de érdekel persze, majd mérlegelek miután elolvastam, mert kicsit gyanús már az eleve, hogy ennyire húzod a szád a minimális szénhidrátbevitelre, a fehérje alatt pedig húst értettem, nem tejet (bár kétlem, hogy a tej annyira befolyásolná az alakformálást rendszeres sportolás mellett)
2012. aug. 9. 11:58
 5/8 Szoondiii ***** válasza:

tehát ha valakit mondjuk 100 hülye itt gyakorin 100%-osra pontoz, akkor neki hiszel. ez tök jó, logikus.

mi lenne ha mondjuk utána olvasnál azoknak, amiket tőlünk hallasz, és miután tucat tanulmányt és vizsgálati eredményt láttál arról, hogy a tk gabona is megemeli az inzulin szintet, rontja a tápanyagok hasznosulását, a glutén számos betegség kockázati tényezője..

a tej nem hiszed, hogy fogyásnál számít? azon túl, hogy szintén káros a testünkre, annak olvass utána, mennyire emeli meg az inzulin szintünket. ugyanis a tejnek az a szerepe, hogy a borjú gyarapodását segítse, tehát olyan hormon tartalma van, ami egy borjú hízásához, növekedéséhez kell. baromira nem az emberi hormonrendszerre van optimalizálva, miért lenne?

2012. aug. 9. 12:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem, az a logikus, hogy ha valaki hasznos válaszokat ad, akkor felpontozzák. A 22%-osan hasznos válaszaid ellenére írtam azt, hogy persze, hogy érdekel a válaszod! Most őszintén elkezdett érdekelni, hogy ha szerinted ezek az ételek bevitele mellett lehetetlen a fogyás/formálódás, akkor mi az, amit nem kell teljesen kizárni az étrendemből?!
2012. aug. 9. 12:22
 7/8 Szoondiii ***** válasza:

nem lehetetlen a fogyás a tej, gabonák, ch fogyasztása mellett. ez hazugság lenne, a testépítők lefogynak ilyeneket fogyasztva is.

csak kalóriát kell számolniuk, illetve nem egészségesek.

az ember mindig is növényféléket - zöldségeket, bogyókat, gyökérféléket fogyasztott. rovarokat, húsokat, tengeri herkentyűket. ilyen táplálék mire kitölti a gyomor méretét, jóllakunk addigra fedezi az energia igényünket.

tudjuk azt is, milyen hatással van a hormon rendszerünkre a ch fogyasztás, a tej növekedési faktor tartalma. ismerünk fitotoxinokat a gabonákban, burgonyákban..

szerintem elég a permetszer a növényeken, nem kell még alapból is káros gabonákat enni.

2012. aug. 9. 12:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Étrend és uszás és gyorsan le megy.
2013. febr. 28. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!