Csak úszással lehet kidolgozott testem?
Bár én magam versenyszerűen soha nem úsztam, barátnőm szerint 10 km evickélésnél nincs unalmasabb dolog a világon.Ő anno versenyszerűen úszott.
Az én meglátásom szerint, kezdj inkább súlyzós edzésekbe és fussál is rendszeresen hozzá(min. 5-6km!). Nem kell semmi táplálékkiegészítő meg miegymás, egyedül elszántság és kitartás. Egy szép test felépítése pedig igen időigényes feladat...türelmesnek kell lenned önmagadhoz. Végső soron hidd el, megéri! Ahogyan a mondás is tartja: "Épp testben épp lélek!". Sok sikert!
Az úszással kb. csak a vádlid, és a delta izmod lesz kidolgozott!
Mellette érdemes kondizni is!!
De nem hátrány az sem ha csak úszol!!!
Én naponta 2.000 métert úszok gyorsban és otthon fekvőtámaszozom. A hasam lapos lett, a mellkasom kidomborodott és a vállam kiszélesedett. Combon és vádlin szintén változást vettem észre. Elégedett vagyok a testemmel, amit az úszás adott, de ehhez 3 év és legalább heti 5-6 alkalom kellett.
Bár az úszás tud unalmas lenni, de számomra nagyobb öröm, mint súlyzózni:
- Nem izzadok
- Nem fájdul meg a derék, hát, vagy könyök
- Egyszerre szinte minden testrészre jó
- Lehet bikinis lányokat nézegetni :)
Ma kezdtem el úszni, és nagyon jó :)
Igaz kissé unalmas, de nagyon kifárasztott, vagyis használ. Plusz tök éhes lettem ---> tömegnövelésre is tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!