Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Csak úszással lehet kidolgozot...

Csak úszással lehet kidolgozott testem?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 22:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem. Sőt, konditeremben tudsz elérni főleg kidolgozott testet. Az úszók is járnak konditerembe általában.
2012. jan. 1. 23:09
 2/11 anonim ***** válasza:
az úszóknak fura testük van, nem kidolgozott. széles a válluk és a mellkasuk, és ahhoz képest vékony a karjuk
2012. jan. 1. 23:18
 3/11 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: képet tudsz adni?
2012. jan. 1. 23:27
 4/11 anonim ***** válasza:
pl: [link]
2012. jan. 1. 23:48
 5/11 anonim ***** válasza:
max annyira, mint egy úszónak. meglepő válasz, mi?
2012. jan. 2. 00:01
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
de még egy olyan testalkathoz is, mint az úszóké sok évig kell úsznod, márpedig általában az övék se nagy szám.
2012. jan. 2. 00:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Bár én magam versenyszerűen soha nem úsztam, barátnőm szerint 10 km evickélésnél nincs unalmasabb dolog a világon.Ő anno versenyszerűen úszott.

Az én meglátásom szerint, kezdj inkább súlyzós edzésekbe és fussál is rendszeresen hozzá(min. 5-6km!). Nem kell semmi táplálékkiegészítő meg miegymás, egyedül elszántság és kitartás. Egy szép test felépítése pedig igen időigényes feladat...türelmesnek kell lenned önmagadhoz. Végső soron hidd el, megéri! Ahogyan a mondás is tartja: "Épp testben épp lélek!". Sok sikert!

2012. jan. 4. 20:52
 8/11 tazpapa75 válasza:

Az úszással kb. csak a vádlid, és a delta izmod lesz kidolgozott!

Mellette érdemes kondizni is!!

De nem hátrány az sem ha csak úszol!!!

2012. jan. 6. 14:01
 9/11 anonim válasza:

Én naponta 2.000 métert úszok gyorsban és otthon fekvőtámaszozom. A hasam lapos lett, a mellkasom kidomborodott és a vállam kiszélesedett. Combon és vádlin szintén változást vettem észre. Elégedett vagyok a testemmel, amit az úszás adott, de ehhez 3 év és legalább heti 5-6 alkalom kellett.

Bár az úszás tud unalmas lenni, de számomra nagyobb öröm, mint súlyzózni:

- Nem izzadok

- Nem fájdul meg a derék, hát, vagy könyök

- Egyszerre szinte minden testrészre jó

- Lehet bikinis lányokat nézegetni :)

2012. jan. 9. 22:54
 10/11 A kérdező kommentje:

Ma kezdtem el úszni, és nagyon jó :)

Igaz kissé unalmas, de nagyon kifárasztott, vagyis használ. Plusz tök éhes lettem ---> tömegnövelésre is tökéletes.

2012. jan. 9. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!