1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
am ez nem én vagyok..:D csak most hirtelen eszembe jutott ez a kérdés
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ bár előrébb nem jutottam de lehet hogy a kérdésemen lenne mit csiszolni, szóval arra irányult volna hogy úszással mennyire lehet izmosodni, ha lehet...
2012. júl. 23. 21:49
4/6 anonim válasza:
Én 14 éves koromig kb 9 évet úsztam(versenyekre is járogattam) és egyáltalán nem voltam izmos tőle, viszont az állóképességem az elég jó volt. Ha jól emlékszem gond nélkül ment akkor 100 sima fekvőtámasz(lehethogy csak fél fekvő volt nem tudom már).
5/6 anonim válasza:
nem csak azon múlik, hogy mennyit úszol
én 9 éve úszok, de az utóbbi 2 évben átváltottam sülthúsosszendvicsre alma helyett (suliba), és feljött 13 kg, csak a bicepszem 8 cm-t nőtt, és a hátam is nagy lett
de ha csak heti 3szor fél órát úszol, attól max a tartásod javulhat, meg lejöhet egy kis sörhas, attól ne várj izmot :)
6/6 anonim válasza:
Mindenképpen izmosodsz. De ha olyan testépítő jelleg akarsz lenni, akkor nem a te sportod, viszont a szikár alkathoz tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!