Fiatal vagyok meg ezert szerintem meg jol lehet dolgozni a külalakon.Most vettem egy uszoberletet es sok tejet iszok.De meg mindig nem tudom,hogy hogyan edzek,hogyan etkezzek meg ilyenek.Altalaban csak melluszast szoktam uszni mert a többi nem nagyon megy olyan jol mint a melluszas.Köszönöm elöre a valaszokat es bocsi a helyesirasi hibak miatt !
2012. júl. 21. 21:47
1/6 anonim válasza:
Én is járok úszni, de csak hobbi szinten mert mellette biciklizek, atlétizálok és kondizok én annyit tudok mondani hogy változatosabban kéne úszni (én is a mellúszást szeretem a legjobban) de ez erőnléttől is függ általában 25 méteres medencében 115 hosszt úszok annak a fele mellúszás a többi gyors meg hát (a pillangót nem szeretem)
2012. júl. 21. 22:14
2/6 anonim válasza:
Tanulj meg valami más úszásnemet. Igazából a mellúszás a legkevésbé jó az alakformáláshoz. Elvileg a gyors a legjobb.
2012. júl. 22. 20:31
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor azt fogom gyakorolni :)
2012. júl. 22. 21:12
4/6 A kérdező kommentje:
De szerintetek egy ember megtud tanulni egy uj uszasstilust egyedül ? Tudom a melluszast szoval azert tudok uszni nem vagyok teljesen amatör.Kepes vagyok akkor egyedül tanar nelkül megtanulni a gyorsuszast ?
2012. júl. 22. 21:18
5/6 anonim válasza:
Én pl. tanár nélkül tanultam meg.:) Néztem a youtube-on videókat meg az uszodában mindig megfigyeltem azokat, akik a legjobban, legszebben úsztak (ezeket mondjuk máig meg szoktam nézni, figyelem a technikájukat). De azért ha van, aki segítsen, az biztos jobb.
2012. júl. 25. 17:40
6/6 anonim válasza:
hát úszástól Arnold Schwarzeneggeres izmaid sohase lesznek, bocsi ha elkeserítettelek :)
de ha gyorsan akarsz széles vállat, akkor sprinteket ússzál (25; 50m > 10-15x), főleg gyorson, meg minél több pillét, de ha nem tudsz, azt segítség nélkül szerintem lehetetlen megtanulni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!