Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan lehet elrendezni egy...

Hogyan lehet elrendezni egy táskára való horgászfelszerelést?

Figyelt kérdés
Ilyen horog, olyan karika, kapocs stb, hát nem cipelhetek magammal 15 kis tasakot? Hová tegyem az úzsókat hgy ne törjenek szét? Vigyek műhalat villantót vagy ne? (ha nem viszek, ott csaponganak körülöttem a ragadozó halak.) Mindezt úgy, hogy férjen el az egész a 2 bot, orsó, ásványvíz, 3 doboz sör, kolbász, kenyér mellet egy hátizsákban? Már így is olyan combizmaim nőttek mint Arnold Swarcembergernek...:).

2012. jún. 27. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
mindenképp ajánlott egy csavaros, apró cikkes dobozka, OBI-ban 500 pénz, illetve egy horgászdoboz. abba minden elfér ami kellék. a többi háton. Mi akkora málhákkal járunk h. lassan undorom van a kocsitól-horgászhlyig járkálástól :)
2012. jún. 27. 13:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy horgászdoboz mindenképp kell, 3-4000 ft egy olyan, amiben el lehet férni. Érdemes horgászat előtt kitűzni a célt, mi is a célhal. Ha keszegezni mész, viszel két finom botot, felesleges a villantó, bár a ragadozó halas cuccoknak érdemes egy 500 ftos aprócikkes dobozt venni, amiben a drótelőkét, villantót, wobblert, gumihalat, twistert, stb-t tartod.

Ha keszegezni mész, etetőanyaggal odahozod a sok apróbb halat, számíthatsz rá, hogy előbb-utóbb a csuka is tiszteletét teszi, de egyszerre mindent nem lehet kifogni, "aki sokat markol, keveset fog". Mivel odavonzottad a természetes táplálékát, nagyon kicsi esélyed van olyankor gumihallal, villantóval, egy élőhalas úszós szerelékkel inkább többre mennél.

Ha ügyesen pakolsz, egy ládában és egy hátizsákban vígan el lehet férni, csak pontosan meg kell határozni a célhalat, nem lehet az embernél 15 féle szerelék és bot egyszerre, nincs is értelme, más etetőanyag, más bot, más damil, specifikusan kell elindulni és akkor elfér minden.

2012. jún. 27. 14:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Á, értem jól meg kell tervezni a horgászatot...És egy negy mellű horgász-titkárnő?? :)
2012. jún. 27. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Az mindig jól jön, főleg ha sör is van nála:)

Én ha megyek, otthon úgy készülök össze, hogy na most akkor feederes pontyozás lesz. Két feeder bot, etetőanyagok, csalik, feederes végszerelékek és mehetünk. Ha szakad, csak azt tudom újraszerelni. Hiába látom, hogy csuka rabol az etetésemen, majd legközelebb megfogom -vagy nem.

2012. jún. 27. 14:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Én jó kis márnákat fogok a Dunából, a jellemző rablóhal a balin.
2012. jún. 27. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát én azt mondom, vagy ez, vagy az, két lovat nem lehet megülni egyszerre. Rablózni a legjobb, egy bot, egy ilyen doboz, ami tele van csalival, egy szák, aztán mehetsz is.
2012. jún. 27. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!