Mennyibe kerülne összeszedni a horgászfelszerelést?
Figyelt kérdés
Botjaim/orsóim megvannak,de 2 éve nem pecáztam időhiány miatt,szeretném újrakezdeni. A damilok gondolom tönkrementek ennyi idő alatt,horgok,kiegészítők szintén elértek.
Fenekező,úszós,pergető,és egy sima úszós rablóhalas botot összerakni,tartalékokkal mennyiből jönne ki? (horgok,damilok,úszók,egyéb kiegek).
2011. febr. 10. 12:48
1/5 anonim válasza:
Ha az olcsóbb cuccokat szeded össze akkor kb: 10.000
2/5 anonim válasza:
Az első hozzászólónak. Csak hogy tisztában legyünk. Manapság már egy jobb féle horog, pl Hayabusa 500 forinttól kezdődik,és ez csak egy csomag, egy típus, egy méret. Nem olcsó. Én bátorkodnék írni 30 ezret is. Az én ládámban lévő cuccok értéke, minennel együtt bőven 100 ezer felett van...És még bot, orsó nincs benne. Előkezsinór, horog, és a kül kiegészítőket írom.
3/5 anonim válasza:
Tizesből el lehet indulni. Újból bele kell jönni, felesleges az 500ft-os horog.
5/5 anonim válasza:
Persze! El lehet indulni. El lehet indulni egy bambus bottal, rajta tároló orsóval, ami kapásból kijön egy régi 1000 forintból, egy pici úszóból, ami vagy 200 forint, vagy 3 darab sörétólom, amit ingyen össze lehet szedni a vízparton, plusz egy horog, ami megvehető 25 forintért. És már horgászunk is...Így is fel lehet fogni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!