Milyen kezdő horgászfelszerelést javasolsz?
hello!
1 sztem nem pont egy ilyen specializált ággal kéne kezdeni,de ha neked ez tetszik akkor nézz szét a Haldoradó webáruházban és ott kedved szerint nézelődhetsz:
2 Használt cuccal az a baj hogy nem tudod mennyit volt használva szal sztem jobban megéri egy új cuccba fektetni mint egy régebbivel lutrizni
Kösz a segítséget!
Igen, biztos hogy specializálódni akarok, mert a magyar vizeken a süllőn és a pisztrángon (az azért nem jó nekem, mert szerintem a vízbegázolós műlegyezés eléggé elvetemült dolog) kívül a legtöbb halnak, főleg a pontynak iszapíze van, azokat nem annyira szeretem. A használt cuccal kapcsolatban egyetértünk.
Meg kéne írnod, hogy konkrétan melyik folyó melyik szakaszán akarsz süllőzni, mert az országban szerintem erre a legalkalmasabb a Duna alsó szakasza (a Magyar süllőkirály, dr. Hunyady Attila is itt nyomja, ha a folyóvizi süllőzés érdekel, bármelyik könyve, vagy a Magyar Horgászban megjelent publikációja ajánlható), és a Tisza. Nagyon sok folyószakaszon szinte lehetetlen süllőt fogni, főleg partról.
Felszerelés, márka rengeteg van, a "kolléga" itt kicsit elfogult volt, mert szinte csak haldós márkákat írt. Nem mondom, a Haldorádó kíváló oldal, főleg a fóruma szuper, sokat lehet tanulni belőle, de árban nincs a leg versenyképesebbek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!