Bojlis botot szeretnék venni? De nem feltétlenül bojlizáshoz használnám! Érdemes így ilyet venni?
Spro Bionic Carp bojlis botra és Spro Hardlainer LCS PRO 3500-ös orsóra gondoltam!
Leginkább sima fenekezéshez használnám, csak egész jó árban vannak és megérné megvenni, csak bojlis botok ezek!
Van enne valami jelentősége, sima fenekezéshez is alkalmasak ?
Ha nem akkor milyen más botot ajánltok ebben az árkategóriába ?
Maga a szerelék összerakására jók ezek a Döme cikkek.
Csak ugye durvítani kell rajta, mert ő ezeket feederre rakta össze, keményíteni kell rajta, különben vagy szakad, vagy a hal szájából szakad ki, de az elgondolásokat érdemes követni:)
Igen, azért kérdeztem a várható halat:) Ha ilyen 3 kg-s pontyokat vadászik, arra elég, mondjuk ez a 22es trabucco valami kegyetlen erős:) Akkora ponyvát húztam ki vele, volt vagy 2 négyzetméter:D
De a 35-ös Navy Carp jó lesz mindenre.
mondjuk én 30-asra gondoltam, de ha 35-öset ajánlasz, és jó lesz mindenre akkor azt fogom választani!
És még egyszer köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
Haver elvitte az összes botot kölcsönbe, és csak ez maradt :D
Mondjuk csónakból volt, partról szerintem elment volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!