Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Bojlizáshoz milyen botot vegyek?

Bojlizáshoz milyen botot vegyek?

Figyelt kérdés
Üdv! Bele szeretnék vágni a bojlis horgászatba,eddigi horgászataim során csak sima fenekezőbottal és kukoricával horgásztam de most úgy érzem változtatni kell. Olyan botot szeretnék venni mi bojlizáshoz is megfelel de azért ne csak kimondottan arra legyen jó. Szerintetek megfelel -e valamilyen shimano match bot erre a célra? Ötleteket szívesen fogadom... A válaszokat előre is köszönöm!
2011. júl. 28. 00:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit kérdeznék,hogy itthon csináltam bojlit recept szerint de sajnos elég kevés lett az aroma amit beleraktam. Tudok vele így utólag vmit kezdeni? Érdemes beáztatni vmilyen aromába? Vagy attól oldódik? Valami ötletet adjatok erre is,köszönöm!
2011. júl. 28. 00:22
 2/5 anonim ***** válasza:
a matchbot nem jó, bojlisbotot kell venni. így szó szerint ahogy mondom. direkt vannak ilyenek kifejlesztve. a bojlival meg annyit tudsz kezdeni, hogy veszel valami mártogatós dip-et és azzal ízesítedszagosítod. a boltos el tudja magyarázni hogy kell használni :)
2011. júl. 28. 00:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Ok,az a mártogatós módszert azt vágom h h kell :D Csak én valamilyen beáztatós módszerre gondoltam,hogy az egész bojli átvegye a szagát az aromának amit hozzáöntök.
2011. júl. 29. 12:28
 4/5 Lázár Deniel válasza:
először is egy jó bojlisbotot a haldoraldón néz szét olis botoknál errt bojlizára jobban más bot nem nagyon alkalmas
2011. júl. 30. 08:00
 5/5 A kérdező kommentje:

[link]

Végül rá esett a választásom,ma vettem meg és szerintem tökéletes lesz bojlizáshoz is... :)

2011. aug. 1. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!