Szerintetek bojlizáshoz ez a bot jó?
Figyelt kérdés
[link] Php/KAMASAKI-BOT-POWER-CARP/6990/
Vagy tudtok jobb botot kb. ilyen árba?
Összesen 16ezret szeretnék 2botra szánni,orsóm az van:)
2011. aug. 20. 20:06
1/8 A kérdező kommentje:
2011. aug. 20. 20:12
3/8 anonim válasza:
én kama helyett ilyet vennék.
14 rongyból ki is jön a kettő :)
egyébként megsúgom, h télen, holtszezonban sokkal jobban megéri horgászcuccot venni. vagy ha az ukrán határ mellett laksz, irány beregszász.
4/8 anonim válasza:
az energo cuccokról annyit, hogy vettem egy orsót, nem forgott rendesen a zsinórvezetője. szétszedtem, ketté volt benne törve a csapágy...
5/8 A kérdező kommentje:
Én eddig mindent az energofish-től vettem!És minden jó volt!!!
Kivéve egyszer az orsó nem ment,és szóltunk és ki is cserélték!!!!!!És a Postaköltséget is ők állták akkor!
Amúgy meg azért akarom megenni az energonál mert őszi akció van,itt több téli akció nem lesz,meg van 6ezer forint értékű kuponom!:)Mindenképpen energofishnél akarom megvenni!Amúgy köszi a választ nem rossz az a bot!
2011. aug. 21. 08:44
6/8 A kérdező kommentje:
Bocs nem megenni akarom hanem megvenni!!:9
2011. aug. 21. 08:45
7/8 anonim válasza:
Sziasztok! Először is ezeket az orsókat nem az energofish gyártja.Nevis Promax vagy axum carp botot ajánlom.Én anno nem ezzel kezdtem de eggyik fiam ezt kapta karácsonyra és nagyon jól bírja.Egyszer én is kipróbáltam és fogtam is egy 10+ amúrt!
8/8 anonim válasza:
*Az eggyik fiam. bocs a hibáért.Egyébként ezeket a botokat már sajnos nem lehet venni az energónál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!