Igaz hogy a futással nem feltétlenül fogyunk hanem erősítünk?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 16:52
1/7 anonim válasza:
ez a futás intenzitásától függ , ha sprinteket(kardió edzést) csinálunk akkor az inkább állóképesség fejlesztésnek jó, viszont ha laza kocogást végzünk 30-40percig, az inkább zsírégető hatással bír
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Esetleg vmi más tipp erősítésre? L/20
2012. febr. 2. 17:13
3/7 anonim válasza:
mit szeretnél erősíteni? lábat?
gugolások kitörések , stb , járj el konditerembe
4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs pénzem konditeremre máskülönben már mennék. Összességében minden végtagomat szeretném erősíteni. Nagyon vékony vagyok,hízni nem tudok,elkezdtem mostanság egyre inkább lefogyni sajnos ezért szeretnék erősíteni!
2012. febr. 2. 17:29
5/7 anonim válasza:
Sok jó, kellemes gyakorlat van.
Kezdjük az alappal.
Fekvőtámaszok, lábemelések, törzshajlítás, ezek a legjobbak.
Vagy próbáld ki, hogy ágynak támaszkodsz lábad elől, és engeded le magad, meg nyomod, tricepszből. Ez egy remek erősítés. Végezz guggolásokat, jót tesz a combodnak, sőt a feneket is erősíti, ami a lányoknál nem rossz, mert azért mi fiúk, csak oda nézünk, hogy milyen kidörrentő lapozik ott :D
Sok sikert :)
6/7 anonim válasza:
a kalória beviteltől függ.
én tömegnövelés alatt is kocogok és akadálytalanul tudom növelni a testsúlyom.
erősödni meg?
erősebb leszel mint voltál,de ez elsősorban állóképességi edzés.
7/7 anonim válasza:
Fuss, persze. Sajáttestyúllal dolgozzgass, nagyon jót tesz az izmoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!