Sportolók (nem feltétlenül testépítők)! Hogyan szoktátok elkészíteni a csirkemellfilét?
Sokféleképpen, és mivel az általam űzött mozgásformák miatt nem szükséges testépítő diétát tartanom, valamelyik nem is lenne megfelelő egy testépítőnek.
Mindig kockára vágva készítem el.
Van, hogy csak néhány evőkanálnyi szójaszósszal megpirítom. Aztán van, hogy apróra vágott vöröshagymát pirítok először, ehhez teszem a csirkemellfilét, némi vízzel felengedve, sóval, borssal és Erős Pistával (jó sokkal :D) ízesítve főzöm, majd zsírjára sütöm.
Leggyakrabban ananászos csirkének készítem el, azaz az olajon megpirított csirkemellre ananászkonzervet teszek levestül-mindenestül, ebben főzöm meg, nagyon enyhén sózom, amikor az ananász is teljesen puha, tejfölt teszek bele és kevés liszttel sűrítem, majd, miután lezártam, sajtot reszelek a tetejére.
Mindig rizzsel eszem mindegyiket, és kevés olajjal készítem.
Tervezem kipróbálni, hogy karikára vágott vöröshagymával pirítom és vörösborban főzöm meg, illetve, hogy tepsiben sütöm meg egyben a mellfilét, szerintem mindkettő finom lesz.
Szóval a lényeg, hogy nagyon sokféleképpen lehet elkészíteni. :)
Köszi, ezek nagyon jónak tűnnek! Kipróbálom őket!
Remélem azért válaszolnak még mások is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!