Hogyan úszhatnám meg az úszást?
Figyelt kérdés
A sulimban bevezetik félévtől, de csak 2-3 hónapig mert a tesitermünket újítják.
Mit mondjak a tesi tanárnak? Valami olyan kifogás kéne amihez nem kell szülői, illetve orvosi igazolás.
Előre is köszi! 15/L
2012. jan. 4. 16:48
11/16 anonim válasza:
Ne félj tőle, próbáld meg! De miért akarnád megúszni? Fog az menni!
Az alakodat eddig is ismerték az osztálytársaid, most nem lepnéd meg őket nagyon.
12/16 anonim válasza:
az alakodonn sokat segít az usszás hid ell :)
nem birsz mit kitalálnii 2 év tapasztalat..
kb én is azért nem akartam meg nem is tudtam....:/
de félévalatt sikerült azota minden órán ussztam még nuladikba iss.
de ígyh nincs már igy nem tehetem meg...
no para alak: 2 percig láthatnak asztán visszbe leszel... enyii
15/16 anonim válasza:
Én is próbálkoztam szerencsére sikeresen mindössze egy pszichológus kell aki ír egy papírt hogy komoly félelmeid vannak esetleg rossz gyerekkori emlék stb persze ez a papír nem lesz ingyen.A tesitanár sehogy se tud majd belekötni :) ( ne a iskola pszichológushoz menny )
16/16 anonim válasza:
Ne keress kifogásokat. Menj el, próbáld ki és majd meglátod. Talán még jól is fogod érezni magadat. Az elején én is így voltam vele, és most ott tartok, hogy 1 éve úszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!