Hogy úszhatnám meg az úszást? :D
Figyelt kérdés
Nem szeretnék úszni, de a suliban kötelező...:S Egyébként ekcémás vagyok szóval elvileg nem is nagyon úszhatnék...2010. szept. 11. 22:12
1/5 Harrr válasza:
Víziszonyra hivatkozol. Arról papírt is lehet szerezni, az egyik volt osztálytársamnak nem kellett úsznia ezért. Viszont kicikizték, és kiröhögték. Megérdemelte, mert kamuzott, és ki akarta magát húzni a testnevelés óra alól. Az ekcémával kapcsolatban is szerezhetsz papírt, vagy érzékeny a bőröd a klórra, stb.
De a legegyszerűbb, ha úszkálsz. Én szeretek úszni, szerettem azokat az órákat.
2/5 anonim válasza:
Bárcsak én úszhatnék, de így sehova sem merek menni 35 kg túlsúllyal.
3/5 Harrr válasza:
Ha szégyenled, tegyél ellene. Ha nem akarsz tenni ellene, akkor sz@rd le. Itt köztes megoldás nincs.
4/5 anonim válasza:
Én is mondanám, hogy menjél csak pancsizni, de a bőrbetegség nem vicc, inkább ne feszegesd, kérj a dokitól egy olyan papírt ami egész életre felment alóla!!!
5/5 anonim válasza:
Honnan lehet papírt szerezni a víziszonyról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!