Szerintetek jó a gold star thunder feeder bot?
Sose voltam Feederes, ennek ellenére az idei szezonban volt egy botom, ami Mitchell Elit névre hallgatott.
Nekem a technika túl finom, de a bot maga tökéletes. (és nem utolsó sorban olcsó :)
Egy jónak mondható feederbot ismertetőjelei (márkától függetlenül):
-360-as hossz mellett a saját súlya nem több mint 300 gr.
- legalább 2, de inkább 3 spicctag, különféle erősségben
- anyaga legalább IM6 (ez a minimum) carbon, a spiccek közt legyen üvegszálas is és carbon is (a lágy szokott üvegszálas lenni)
- Sic gyűrűk, nagy átmérővel!
- szép, progresszív parabolikus hajlás, jó kiegyensúlyozottság (az orsótartó előtti markolatrész alsó oldalát a kinyújtott ujjaddal alátámasztod, és libikókáztatod rajta a botot- ha nem bukik azonnal orra a bot, akkor jónak mondható az egyensúlya. Fontos, mert nem szakad le a csuklód kitekerés vagy fárasztás közben)
Ha ezeket tudja ez a nem túl bizalomgerjesztő nevű bot is, akkor elmondhatod róla, hogy megfelelő.
Nem. A bot nem jó.
Ha hasonló árban keresel botot, szerintem inkább az Eurostar D-Max Fuegos 3.60 m-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!