Szerintetek a gold star top fighter plus és a gold star strom feeder 360 jó bot és orsó?
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 21:21
1/2 anonim válasza:
én nem venném meg őket. egyáltalán nem vagyok sznob, meg gazdag, de a minőség nem itt kezdődik. persze ha 1-2szer mész egy évben horgászni akkor jó, de ha rendszeresen nyomod, nem fogja bírni az igénybevételt
2/2 gomzoli válasza:
teljesen egyetértek! Nem értem, miért olyan használati (és élvezeti...) cikkeken kell néhányezret spórolni, amikről előre tudod, hogy éveken és éveken át akarod használni, és ebben örömödet is akarod lelni. Ilyen gagyi szir-szarokkal nem érdemes foglalkozni. Inkább szorítsd össze a fogad és adj ki pár ezressel többet, hidd el, lesz miből válassz! Pólót se vennél magadra, amin az áll nagy betűkkel, hogy "xinghuang", ugye? Ha igen, akkor meg ugyis mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!