GOLDSTAR Pluto Feeder 300 jó bot?
Figyelt kérdés
Minden érdekelne róla max hány kilós halat lehet vele fogni,minőség,stb.2011. aug. 25. 16:56
1/2 gomzoli válasza:
Gagyi, de olcsó. A vele kifogható halak mérete nem a bottól függ, hanem a kéztől, ami tartja.
Én nem venném meg. Kicsit többért már kapsz ismertebb márkát is, használható minőségben.
2/2 anonim válasza:
Jó az!! nekem is olyan van csak más típus, kilehet fárasztani vele 10 kilos potykát én 27.35kg harcát fárasztottam vele és meglett......
Lehet ne kicsit hosszabb a Pluto kb 3.60 min ha feederezni akarsz vele vagy macht -elni akkor elég lesz a 3.00 is
Sztem jó márka ha japánba gyártót akkor jó ha chinaba akkor dob el. és mért? mert a japán technológia fényévekel előrébb van jó minőségű carbonból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!