NEVIS VS GOLDSTAR. Melyik jobb márka?
1. hogy írjak privátot ha nincs is kint hogy privát üzenet írása?
azért köszi a válaszokat.Goldstar pluto feeder 300 bot jó szerintetek?
Utólagos nyálverésnek tűnhet, de sajnos erősen meg kell kérdőjeleznem a Goldstar néven forgalmazott (kizárólag kelet-európában és ázsiában elérhető) termékekről olyan határozottan bizonygatott nagynevű múltat és minőséget. Sem Ausztriában, sem Németországban nincs kereskedelmi forgalomban, még csomagküldő-katalógusokon keresztül sem, ezt nagyon határozottan állíthatom, ugyanis horgászcuccaim java innen való, sok olyan márkájú terméket vettem, vagy ismerek, amiről otthon nem is hallottak, de a Goldstar névvel egyetlen egyszer találkoztam, Frankfurt bolhapiacán, egy németül alig tudó ferdeszeműnél, aki 10 eurót szeretett volna kapni (alku kiindulási alap) egy szines teleszkópbotért, ami erre a névre hallgatott...
Ez is olyan, mint a "Beko" hűtő, vagy a "vestel" tévé, vagy pedig a "wink" és "reobek" névvel ellátott cipők.
Tradícióról és céges múltról talán annyiban beszélhetünk, hogy amióta szabad kereskedelem van, és Magyarországot is (meg a többi szegény kelet-európai országot is) elárasztották a kínai- meg lengyel piacos "javak", immáron 20 éve, találkozhatott az ember ezekkel a nevekkel. És mivel (sajnos) van rá igény, mivel sok ember kénytelen a számára fontos dolgokat minél olcsóbban beszerezni, ezért a kereskedők is ehhez alkalmazkodtak, és bolti körülmények között is felajánlják ezeknek a "cuccoknak" a beszerzését, melyeknek a helye valahol a heti piac hátuljában volna, a műanyag játéktraktor, meg a nyivákolós Barbi-baba utánzatok között.
Most bunkó voltam, de őszinte. Bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!