Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mit befolyásol a dobósúly értéke?

Mit befolyásol a dobósúly értéke?

Figyelt kérdés
Tehát mi a különbség egy kisebb (pl 30-60g), egy közepes (pl 60-120g) és egy nagyobb (pl 200-300g) dobósúlyú bot között. Azt tudom/sejtem, hogy a nagyobb dobósúlyú bot vége vastagabb és kevésbé hajlik meg dobásnál, illetve asszem messzebb lehet vele dobni. Sajna nekem most az ár fontosabb, és ahogy néztem a kisebb dsúly alacsonyabb árral jár... Kösz szépen
2011. ápr. 26. 19:51
 1/1 anonim ***** válasza:

A bot dobósúlya valóban azt jelzi, hogy mekkora súlyú végszereléket szabad rátenni. Fenekezésnél pl egy kis (20 grammos) kosár és abban közepesen megtömött etetőanyaggal (kb 30 gramm) egy 50 grammos végszereléket fogsz elérni, amivel recsegés / törés nélkül dobhatsz be. ha a 60g-os botra teszel egy nagy kosarat fullra megtömve, az vagy a zsinórt viszi, vagy a bot is megsínyli.

A kisebb dobósúly / alacsonyabb ár téves!!!

9000 Ft-ért teleszkópos botok kiválóak vannak már.

2011. ápr. 27. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!