Gyúrás mellett napi 2-3 szál cigi mennyire befolyásol?
Nem profi szinten gyúrok, csak amolyan kezdő szintü edzés.(fekvenyomás, bicepszezés,stb.) és aztis itthon szoktam.
Napi 2-3 szál cigitől visszaesik a teljesítményem ?
Ismerősök körében van olyan aki sokkal többet szív és mégis gyúr heti négyszer de semmit nem vett még idáig észre a teljesítményében mióta cigizik és ez nem 2 hónapja van...
Nektek mi a véleményetek ?
hát persze a cigaretta egészséges sőt jobban megy tőle az edzés
háháá
hülyék
én két dolog miatt nem cigizek:
1. viszi a pénzt, amit sokkal élvezetesebb dolgokra költök
2. csökkenti a tüdő oxigénfelvevő felületét, azaz kevesebb oxigént tud a vérbe pumpálni, ergo hamarabb kifulladsz.
+1. Büdös lehellet, büdös ruhák.
Az más kérdés, hogy asztmás voltam sokáig, plusz volt 2 elég komoly szövődményes tüdőgyulladásom még kiskoromban, így tudom értékelni a tüdőmet, amit kemény sportmunkával ismét használhatóvá tettem.
köszönöm a válaszokat.
azt leszögezném hogy nem dohányzom.
kiváncsi voltam mennyire esnék vissza.
Meg lelassítja a tápanyagszállítást.
Én még anno 2hetente szívtam 1-2szálat, de már annyit se. Nem jó! Ha már cigizel, akkor meg főleg szedjél C-vitamint.
Scitec C-1000 Havonta kb 550Ft-ba fog csak fájni, szóval nem vészes! De C vitamin amúgy is kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!