Imádok víz alatt úszni és 1 levegővel úszni amíg tudok. Mit ajánlotok arra, hogy 1 levegővel minnél tovább tudjak úszni?
Figyelt kérdés
Hogy lehet rá gyakorolni, edzeni?
Amikor 1 levegővel úszok amíg tudok, akkor mire figyeljek közben? Siessek, nyugodtan stb stb?
2011. ápr. 6. 19:31
1/3 anonim válasza:
Bármilyen kardió edzés, ahol nő a tüdőkapacitásod.
2/3 anonim válasza:
Egyszeruen gyakorolj, viz allatt, oran a suliba otthon tanulas kozben, kocsiban utazas kozben. En is ezt csinalom, ha unom magam es mar 1 percnel is tobbet tudok viz alatt mardni.
3/3 anonim válasza:
Én régebben sokat úsztam víz alatt, egy leveővel.
Tapasztalatom hogy ha teljes erővel úszok, akkor tovább jutok, ha előtte pihentem.
Ha viszont ki vagyok fáradva akkor csak nyugiban, erőt spórolva szabad haladni.
50 méteres medencében érdemes gyakorolni, mert a fordulások sokat elvesznek. (egy fordulónál több nekem sosem volt 50m-en)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!