Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Lehet úszással hízni?

Lehet úszással hízni?

Figyelt kérdés
Nagyon sovány vagyok, keveset mozgok, gyengének érzem magam, szeretnék jobb formába kerülni. A gerincemnek is jót tenne az úszás. Attól félek viszont, hogy fiúsítaná az alakomat - széles hátam lenne tőle... valakinek tapasztalata van-e ez ügyben? Ha nem úszás, akkor milyen sport segítene ebben az esetben?
2011. jan. 1. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Az úszás jó, de a helyes étkezésre kell inkább odafigyelni.
2011. jan. 1. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fölösleges azon aggódnod, hogy fiús alakod lesz az úszástól. Heti 1-2 óra úszástól még nem lesz.
2011. jan. 1. 21:34
 3/6 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem , mert eleve "cérnametélt" alkatú vagyok kicsi mellekkel. De köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 1. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha kb heti 9-11 atomkemény edzésed lenne és mindig egy betonkeverőnyi kaja várna otthon akkor nagy valószínűséggel igen!

Ameddig csak normális, nem erőltetett úszással próbálkozol és nem kajálod degeszre Magadat, addig nem lesz nagy gond! ;)

2011. jan. 10. 21:23
 5/6 anonim válasza:

én heti 6x úszok 1500 métert, rengeteget eszek, és igen hízok. van súlyfeleslegem, és a zsír helyét átveszi az izom, ami ugye nehezebb. tehát a súlyom több viszont karcsúbb vagyok, tehát jó

és tudok zabálni is mellette

2011. jan. 28. 22:25
 6/6 anonim válasza:
Az úszástól nem lesz férfias az alkatod. Járok edzésekre, és gyönyörű testem lett, az óta. úgy birsz hízni, ha megvan a menziszed, és akkor sokat eszel.
2011. febr. 20. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!