Szülők, Ti mit tennétek? Egy nagy uszoda megteheti -e azt, hogy a tanítványok kísérőit nem engedi be a lelátóra, hogy szemmel tarthassuk úszni tanuló gyerekeinket?
Itt kisgyerekekről van szó, és nem látjuk az órákat. Nyáron nincs gond, mert szabad ég alól az ablakon belesve figyelhetjük, de hóban, szélben, esőben, a gyerkőc 2 éves kistestvérével elég kellemetlen. Sok szülő fel van háborodva.
Ezt megtehetik? Nagy lelátó van, ahova csak a versenyek alkalmával engednek be.
A mikor másik uszodába járt a fiam, ott volt üvegablak, ahonnan nézhettük őket, egy fűtött belső helyiségből.
Ebben az uszodában az üvegablakból csak a kismedencét lehet látni. Akik a 2 méteres vízben vannak, azokat pedig csak a szabad ég alól. Most hogy jön a tél 45 percet ácsorogni a hidegben nem túl jó.
Beírtam a panszkönyvbe is okt. 19-én, de válaszra se méltattak. Mit tehetek? Kihez fordulhatok ez ügyben?
De ne akkor ne lógjak a nyakán, amikor már több tízezer Ft-ot befizettem úszásra. Nehogy már ne lássam, hogy úszik, és mennyit fejlődik, és hogy viselkedik!!!
A tornaórán, ami ingyenes, ott azt csinál, amit akar és nem lógok a nyakán sem....
Megértelek, de hogy a gyereknek jó-e, ha a szülő ott van vele, nem attól függ, hogy az adott dologért fizetni kell-e vagy sem, mások az összefüggések.
Nem bántásként akarom ezt mondani. De én pl. ha gyerek lennék és úszni tanítanának, eléggé zavarna, ha a szülők szemmel tartanák a próbálkozásaimat és végig lesnék, mit csinálok. Majd a végén megmutatnám inkább nekik, milyen ügyes vagyok. :) De lehet, mások nem így vannak ezzel. Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!