Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Szülők, Ti mit tennétek? Egy...

Szülők, Ti mit tennétek? Egy nagy uszoda megteheti -e azt, hogy a tanítványok kísérőit nem engedi be a lelátóra, hogy szemmel tarthassuk úszni tanuló gyerekeinket?

Figyelt kérdés

Itt kisgyerekekről van szó, és nem látjuk az órákat. Nyáron nincs gond, mert szabad ég alól az ablakon belesve figyelhetjük, de hóban, szélben, esőben, a gyerkőc 2 éves kistestvérével elég kellemetlen. Sok szülő fel van háborodva.

Ezt megtehetik? Nagy lelátó van, ahova csak a versenyek alkalmával engednek be.

A mikor másik uszodába járt a fiam, ott volt üvegablak, ahonnan nézhettük őket, egy fűtött belső helyiségből.

Ebben az uszodában az üvegablakból csak a kismedencét lehet látni. Akik a 2 méteres vízben vannak, azokat pedig csak a szabad ég alól. Most hogy jön a tél 45 percet ácsorogni a hidegben nem túl jó.

Beírtam a panszkönyvbe is okt. 19-én, de válaszra se méltattak. Mit tehetek? Kihez fordulhatok ez ügyben?

2010. nov. 25. 14:21
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem azért a gyereknek sem árt, ha a szülő nem lóg állandóan a nyakán.
2010. dec. 10. 20:50
 12/13 A kérdező kommentje:

De ne akkor ne lógjak a nyakán, amikor már több tízezer Ft-ot befizettem úszásra. Nehogy már ne lássam, hogy úszik, és mennyit fejlődik, és hogy viselkedik!!!

A tornaórán, ami ingyenes, ott azt csinál, amit akar és nem lógok a nyakán sem....

2010. dec. 11. 16:45
 13/13 anonim válasza:

Megértelek, de hogy a gyereknek jó-e, ha a szülő ott van vele, nem attól függ, hogy az adott dologért fizetni kell-e vagy sem, mások az összefüggések.

Nem bántásként akarom ezt mondani. De én pl. ha gyerek lennék és úszni tanítanának, eléggé zavarna, ha a szülők szemmel tartanák a próbálkozásaimat és végig lesnék, mit csinálok. Majd a végén megmutatnám inkább nekik, milyen ügyes vagyok. :) De lehet, mások nem így vannak ezzel. Ez az én véleményem.

2010. dec. 19. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!