Szülők, Ti mit tennétek? Egy nagy uszoda megteheti -e azt, hogy a tanítványok kísérőit nem engedi be a lelátóra, hogy szemmel tarthassuk úszni tanuló gyerekeinket?
Itt kisgyerekekről van szó, és nem látjuk az órákat. Nyáron nincs gond, mert szabad ég alól az ablakon belesve figyelhetjük, de hóban, szélben, esőben, a gyerkőc 2 éves kistestvérével elég kellemetlen. Sok szülő fel van háborodva.
Ezt megtehetik? Nagy lelátó van, ahova csak a versenyek alkalmával engednek be.
A mikor másik uszodába járt a fiam, ott volt üvegablak, ahonnan nézhettük őket, egy fűtött belső helyiségből.
Ebben az uszodában az üvegablakból csak a kismedencét lehet látni. Akik a 2 méteres vízben vannak, azokat pedig csak a szabad ég alól. Most hogy jön a tél 45 percet ácsorogni a hidegben nem túl jó.
Beírtam a panszkönyvbe is okt. 19-én, de válaszra se méltattak. Mit tehetek? Kihez fordulhatok ez ügyben?
Nem muszáj odajárni... A szabályokat ők hozzák. Ha nem tetszik, nem mész oda, majd ha minden ügyfelet elvesztettek, észbe kapnak.
De gondolom, ha kifizeted a belépőt, viszel egy papucsot, simán felmehetsz.
Hogy zavarnánk az órát, koszt csinálnánk, zajonganánk.
Papucsot vinnénk, ha lehetővé tennék, hogy bemenjünk.
Kintről, nem zavarjuk az órát, mikor odafutnak a gyerekek az ablakhoz, és miután nem halljuk, mutogatnak és kiabálnak?
Pont az ablak mellet úsznak. A lelátóról csak kb 30 méterről látnám, de akkor nem fagyoskodnék és ülhetnék.
Ráadásul fizetem a havi x összeget. Akkor nem értem ezt a felfogást. Persze letelt a 30 nap is és arra sem méltattak, hogy válaszoljanak... Elég szomorú...Ez az egy uszoda van itt a városban, ami színvonalas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!