Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Spicc bot vagy inkább match bot?

Spicc bot vagy inkább match bot?

Figyelt kérdés
Tavaszi időszakban a parttól 4-5 méterre kb 70centis kissé hínáros vízben keszegezni. Ahol nem ritkák a compók és a kisebb 1-2 kilós pontyok sem, ami indokolja a spiccbot gumizását?

dec. 1. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Én a spiccbotot választanám. Gyors, precíz, egyszerű és egyértelmű.

Partközeli horgászathoz szerintem a legjobb választás.

dec. 2. 10:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Igen van spiccbotom viszont nincs begumizva, rendszeresen veszítettem halat emiatt.

Célszerű lenne egy másik spiccbotot vennem és begumizni? Vagy inkább egy már gyárilag gumizott vàltozatot?

dec. 2. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
A mostani modern spiccbotokból már gyártanak különösen erős, rugalmas, akár kifejezetten nagyhalas modelleket is. Ezeknél már nem kell gumizni. De ha a régi botodat szeretnéd gumizni, a legtöbb szaküzletben segítenek benne. Facebookon nagyon jó spiccbotos csoportok vannak bot és élmény beszámolókkal.
dec. 2. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként ígyis-úgyis visszadobtad volna? Mert akkor aztán tényleg nagy veszteség... Tegyél rá vastagabb damilt és ne akard egyből kitáoni, hanem úsztassad, fáraszd ki.
dec. 2. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!