Hogyan nem tudnak úszni az emberek?
Mivel hencegnék?! :D Hogy van annyi eszem mint egy fatörzsnek hogy betartva a fizika törvényeit lebegek?
Na jó, mindegy is. Igazából már megkaptam a választ a kérdésemre. Köszi mindenkinek aki tudott normális választ adni!
Vannak olyan állatok, akik már pár órával a születésük után tudnak járni. Vagy olyan, amelyik konkrétan megeszi az anyját.
Az ember nem ilyen, nagyon sok mindent meg kell tanulnia - azért, mert az ember egy ilyen faj, a tanulás egy nagyon alapvető része neki.
#23-as tökéletesen leírta. Ez így működik, és kész. Próbáltam derékig érő vízben megtanulni úszni, háton is, és úgy is majdnem megfulladtam, pont emiatt :D Egyszerűen jön a pánik, és kész.
Kérdező, az a gyanúm, hogy neked soha nem volt semmilyen fóbiád, semmilyen indokolatlan félelmed. Ha lenne, akkor eleve nem tetted volna fel ezt a kérdést, mert akkor tudnád, hogy néhányan miért nem tudunk megtanulni úszni.
Azt, hogy miért nem tudunk úszni, sem megtanulni, egészen addig nem fogod megérteni, amíg nincs egy olyan fóbiád, mint nekünk. De kívánom neked, hogy ne legyen soha semmilyen fóbiád, mert ez egy borzasztó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!