A Balaton-átúszás annak is teljesíthető, aki nem átlagos fizikumú és párszáz méter természetes vízben úszás is kimeríti?
Ez logikus. Ha párszáz méter alatt kimerülsz, akkor nyilvánvalóan reális cél az 5,2 km átúszása. Az erő beosztásával és hajóról hajóra vergődéssel 1-2 nap alatt át is érhetsz.
Én minden héten 3* úszok a úszodában nagypapád mellúszásban 20 hosszt,
Minden évben átúszom a balatont, kb 3 órámba telik.
3
Miért kitett fejű mellben úszol? :(
Amúgy semmi infót nem adtatok. :(
Ha én valami sport közben megállok, utána nekem még rosszabb is szokott lenni. Tehát vagy kb egy szuszra, vagy sehogy.
Hogyan megy embereknek az 5,2 km, ha uszodában a 1,5 se megy nekik és ha a természetes víz százszor fárasztóbb? Nem igazán értem ezt.
Ha rendszeresen úszol, akkor valószínűleg bírsz néha többet is úszni mint amit szoktál.
Amúgy azért kitett fejjel úszom, mert csak úgy tudok.
Ha ennyit úszol, miért nem tanulod meg a rendes mellet és a másik kettőt?
Ne haragudj, a kitett fejes mell ártalmas is és annyira úszás, mint amennyire az autótól megtett 500 m séta túra...
Hááát...
Nem jó a nyaknak, a hátnak. Inkább gyalogolj intenzíven (kitett fejes mellnél se több a pulzusod) vagy bicajozz.
Amúgy technikára szerintem a kitett fejesnél csak a pillangó lehet nehezebb.
Természetes vízben merít ki párszáz méter úszás.
Kérdezz meg gyógytornászt, szakembert, mind meg fogja mondani, hogy a kitett fejes "úszás" kártékony.
Amúgy 2:40 körüli százakat úszom elég jó gyorsban, gyengeként, úgy, hogy sohasem úsztam rendszeresen, de te tudod....
Valószínűleg te vagy, aki felautózik a Dobogókőre, sétál párszáz métert, még az 1 km-t se éri el és meséli hétfőn, hogy hétvégén túrázott..
A futás meg kb heti 20-25 km felett már káros sokak szerint. Miért lenne a sok sérülés különben? Szívnek is tud ártani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!