Karcsú derékre miként hat az úszás?
Karcsú derékkal rendelkezem, nem szeretném elveszíteni. Arra vagyok kíváncsi, hogyha mondjuk hetente 2 órát járnék úszni, akkor idővel elveszíteném a karcsú derekamat, vagy nem hatna rá? Hogyan formálja a testet az úszás? Nem szeretném elveszíteni a karcsú derekamat, viszont úszni szeretnék.
18/transzlány (transzfóbok kíméljenek)
Ez ugye valami trollkérdés?
Heti 2 óra az egy nagy semmi. Olyan, mintha semmit sem csinálnál. Semmilyen hatással nem lesz a karcsú derekadra. Ha mondjuk annyit úsznál, mint Hosszú Katinka, vagyis mindennap sok-sok órát, akkor talán lenne.
Én egy időben napi 2-3 órát úsztam, pont fogyás miatt. 15 kilót adtam le és az úszás gyönyörűen formálta a testemet. A vékony derekam nem lett tőle vastag, sőt.
Amúgy el nem tudom képzelni mi köze van az úszásnak a transzságodhoz, talán felforr körülötted a víz, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!