Úszás után mit kellene enni/inni?
Hamburger nem hiszem, hogy megfelelő lenne rendszeresen enni.
Talán a szendvics a jobb választás.
Mennyit szoktál úszni?
Az jó, ha nem nyúlnak hosszúra a pihenések :)
Hosszra kb. mennyi lehet?
Régóta úszol?
Pár évtizede járok kisebb-nagyobb megszakításokkal úszni. Sajnos a covid időszak miatt sok kimaradt.
25 méteres medencét talán kb. 10-szer oda-vissza átúszom. De lehet, több. Nem szoktam számolni. Lehet 20 is, valamikor 30, csak tipp. 30 inkább mégsem.
25 m medence 1-x oda és 10x vissza, az 500m, és lefogadom, hogy nem szabályosan fordulsz, és legalább minden második fordulóban megigazítod az úszószemüvegedet, ami "nem pihenés" (de, az).
Ez nem úszás, csak pancsikoltál egyet.
Ha 50m-es medencében úszol szbályosan fordulva és szemüveg igazgatás nélkül 20 hosszat, akkor kezdhetünk beszélni úszóedzésről.
Szóval neked, a pancsikolás után bőven elég, ha iszol egy üveg szénsavmentes ásványvizet.
6. lehet nevezni pancsikolásnak, fürdésnek, sőt még lubickolásnak is. Hogy a te szemedben micsoda az úszásom, különösebben nem érdekel, én jót nevetek a frusztrációdon. Ahogy megfigyeltem, az uszodákban az emberek jelentős része azon a szinten úszik, ahogy én. Tisztában vagyok vele, hogy milyen az úszásom, erre külön felhívni a figyelmet felesleges, és nincsenek is terveim az úszással a karrierem szempontjából, mivel elég jó karrierem és céljaim vannak a jövőre nézve. Az úszás (akkor nevezzük pancsikolásnak) csak egy hobbim a sok közül, annyit és úgy csinálom, amennyit és ahogy jól esik. Hogy erről te mit gondolsz, azzal csak magadat járatod le, de egyébként elég jót röhögtem azon, hogy a frusztrációdat mások úszásának a minősítésével próbálod levezetni.
A tanácsodat, hogy szénsavmentes ásványvizet igyak, nem veszem figyelembe, mert nem tűnsz elég intelligensnek ahhoz, hogy a tanácsodat érdemesnek tartsam figyelembe venni.
Köszi, nem vagyok frusztrált.
Úszóedzője vagyok az 5-9 éveseknek. Van fogalmam arról, hogy ki, hogyan úszik. És, ha frusztrált vagyok, az max. abból adódik, hogy a magyarok nem csak a focihoz értenek mindenkinél jobban, de az egészséges étkezéshez is ("Útközben hazafele hamburgert, szendvicset tudok venni").
🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!