Rövidlátók, hogy teljesítettétek a Balaton-átúszást?
Szeretném átúszni a Balatont idén. Egy problémám a szemem, -6 dioptriás. Szemüveg nélkül nem látok, nem tudok tájékozódni. Kontalencsét hordok, de úszás közben gyakran kiesett már, úszószemüvegben is előrfordulhat hogy becsorog a víz és pápá kontalnecse...
Gondoltam rá, hogy csináltatok dioptriás úszószemüveget, de ettől is parázok, szárazföldön kicsit hülyének néznek ha abbam leszek...
Vagy ússzak a szemüvegemben, amit a myakamra kötök ha leesik , annyira nem igénylem az úszószemüveget.
Szóval kiváncsi vagyok, ki hogy oldotta meg, mik a tapasztalaitok szemüveges sorstársaim?
Ha nem ismeretlen terepen úsznék, bevállalnám lencse nélkül, szoktam is úgy úszni, nem vak vagyok igen, köszönöm a kioktatást, de lencse nélkül el tudod képzelni mit lát egy -6 dioptriás szemű ember (2. hozzászóló)? És úgy leúszni 5 km-t, utána meg megkeresni a parton a dolgaimat... Elég para nyílt vízen, hiába lesz ott sok ember. Kipróbálom a tömeggyártott szemüveget.
Köszönöm az eddigi tanácsokat.
Még várok szívesen tapasztalatokat, kik hogy oldották meg. Lehet túlparázom,de tényleg izgulok, Boglárról mennénk át hajóval Révfülöpre, az értékeimet stb nem tudom hogy hagyjam e Bogláron egy értékmegőrzőben vagy vigyem magammal Révfülöpre.
A helyedben valami ilyesmivel próbálkoznék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!