Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Balaton átúszáshoz hol foglalj...

Balaton átúszáshoz hol foglaljak szállást?

Figyelt kérdés

Révfülöpön vagy Balatonboglár közelében célszerű szállást, kempinget foglalni? Mert Révfülöpről indul a rajt. Hogyan jutok vissza? Esetleg valaki visszahoz?

Bocsi az amatőr kérdésért, de ez lesz az első. Köszi a válaszokat!

2021. júl. 23. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Boglárról átviszik oda hajóval a versenyzőket.
2021. júl. 23. 15:35
 2/4 anonim válasza:
Ha olcsón akarsz, akkor Révfülöpön, a kempingben. Vagy a szomszéd faluban, Balatonszepezden. Olyan közel van, hogy bemelegítés gyanánt át is sétálhatsz.
2021. júl. 23. 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi Bogláron szálltunk meg mindig, de hónapokkal előtte lefoglaltuk. Szóval most már szerintem ott aligha találsz jó helyet. Révfülöpön olcsóbb lehet valóban, illetve a két hely környező településeit érdemes még megnézni
2021. júl. 24. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem foglalok szállást, mert mimdem évben vihar, szél stb van , mindig átteszik másik hétre és tavaly így lecsúsztam róla, szabit sem tudtam kivenni, a szállást sem tudtam lemondani a kötbér miatt, úgyhogy nyaraltunk egyet átúszás nélkül. Vonattal megyek az átúszás napján, előtte egy pár nappal esetleg megpróbálok szállást találni de nem látok rá esélyt hogy lesz.
2022. máj. 31. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!