Balaton átúszáshoz hol foglaljak szállást?
Figyelt kérdés
Révfülöpön vagy Balatonboglár közelében célszerű szállást, kempinget foglalni? Mert Révfülöpről indul a rajt. Hogyan jutok vissza? Esetleg valaki visszahoz?
Bocsi az amatőr kérdésért, de ez lesz az első. Köszi a válaszokat!
2021. júl. 23. 15:13
1/4 anonim válasza:
Boglárról átviszik oda hajóval a versenyzőket.
2/4 anonim válasza:
Ha olcsón akarsz, akkor Révfülöpön, a kempingben. Vagy a szomszéd faluban, Balatonszepezden. Olyan közel van, hogy bemelegítés gyanánt át is sétálhatsz.
3/4 anonim válasza:
Mi Bogláron szálltunk meg mindig, de hónapokkal előtte lefoglaltuk. Szóval most már szerintem ott aligha találsz jó helyet. Révfülöpön olcsóbb lehet valóban, illetve a két hely környező településeit érdemes még megnézni
4/4 anonim válasza:
Én nem foglalok szállást, mert mimdem évben vihar, szél stb van , mindig átteszik másik hétre és tavaly így lecsúsztam róla, szabit sem tudtam kivenni, a szállást sem tudtam lemondani a kötbér miatt, úgyhogy nyaraltunk egyet átúszás nélkül. Vonattal megyek az átúszás napján, előtte egy pár nappal esetleg megpróbálok szállást találni de nem látok rá esélyt hogy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!