Elakarok kezdeni úszni, de félek hogy elkapok valamit. Hogyan győzzem le?
Figyelt kérdés
Régebb elkaptam sok szemölcsöt nagyon kellemetlen volt. Azota felek a viztol2021. okt. 4. 07:34
1/3 anonim válasza:
Ha a lelki részére vagy kíváncsi, akkor egy pszichológus a megfelelő segítség.
Ha az egészségügyi, akkor az uszodában használj papucsot és mindíg zuhanyozz úszás után.
2/3 anonim válasza:
Én 5 éve úszom, nrm szedtem még össze semmit. Felejtsd el a gondolatot és úgy jobb lesz.
3/3 anonim válasza:
Hát ez a víz minőségétől függ. Sok helyen gyakorlatilag ivóvíz minőségűre van beállítva a kért érték, vagy túlklórozzák ami ugye fertőtlenít nem is kicsit. Rendszeres ANTSZ ellenőrzés mellett nem lehet gond.
De az ilyen szauna merülőket, élményfürdőket inkább kerüld el, ha ilyen félelmeid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!