Szeretnék elkezdeni rendszeres edzés szerűen úszni hol kezdjem? Milyen fürdőruhát kéne venni?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és elhatároztam magam hogy szeretnék egy rendszert az életemben. Mindig is imádtam vízben lenni és közbe edzhetek is.
Milyen fürdőruhát kéne venni? Van ennek külön neve?
Írjak/kezdjek edzéstervet vagy csak hagyjam hogy kialakuljon?
2021. aug. 11. 13:29
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen leopárdmintás tanga bikinit, bizonyított tény hogy ez a kombináció jobb közegellenállási mutatóval rendelkezik a többinél.
2/3 anonim válasza:
szerintem hagyad, hogy kialakuljon
3/3 anonim válasza:
Sportfürdőruhát, úszódresszt vegyél, ne bikinit, vagy ha mindenképpen ragaszkodsz a bikinihez, akkor sportbikinit, ilyesmit:
De amúgy inkább az egyrészest ajánlom, abból sem a pántos hátú, szivacsos fajtát, hanem a sportot, pl Adidas, Speedo, vagy egy jobb Nabaji(Dechatlon-os)is megteszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!