Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ha az uszodában sokat úszok a...

Ha az uszodában sokat úszok a víz alatt, akkor ugye nem fogják azt gondolni a többi úszó, hogy őket nézem?

Figyelt kérdés

jan. 5. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Attól függ. Én is szoktam úszni víz alatt, de onnan nem is lehet könnyen nézegetni a többieket szerintem. Hacsak nem háton úsznál a medence alján, de attól főleg mefulladni lehetne csak. :D

Pontosabban hogyan értetted, milyen helyzetből, hog másokat lehet nézegetni és erre gyanakodnának?

jan. 5. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem.
jan. 5. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Csaj mögött úszol a víz alatt és nézegeted, ahogy tárogatja a lábát?
jan. 8. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:
8%
A víz alatt nem tudsz úszni, csak a vízben.
jan. 8. 16:11
 5/9 Leveltetu ***** válasza:

Én speciel víz alatt szeretek úszni, mert nekem kihívás, hogy milyen távot bírok úszni 1 szusszal....pont le is szarom, hogy ki mit gondol a medencében, hogy én miért úszom a viz alatt.

Ha kombót úszom (1 medence hosz fent, vissza víz alatt) akkor mindenki látja, de amúgy sohan nem vettem észre, hogy bárkit is érdekelne, hogy ki mit csinál a viz fölött vagy víz alatt.

jan. 9. 05:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Az nagy baj ha senkit se, mert az úszómestert bizony érdekelnie kellene.
jan. 9. 07:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a természetes, ha ez senkit sem érdekel.

Ha valakiben ez felmerül, az a gyanús, és nem aki a víz alatt úszik.

Egyébként meg aki közösségbe megy tudnia kell, hogy nézegethetik, nincs megtiltva. Ha ezt nem tudja elviselni, menjen haza. Ez pont ugyanaz a helyzet, mint amikor a csajok szexisen felöltöznek, aztán puffognak azon (tisztelet a kivételnek) hogy a férfiak megbámulják őket.

Visszatérve az uszodára, nekik joguk van bemenni a vízbe, másoknsk meg joguk van azt nézni, amit akarnak.

jan. 9. 21:15
 8/9 anonim válasza:

#4 de lehet, ha el van választva például egy fenti és egy lenti medence, és te az alsóban vagy akkor a másik alatt vagy. Tessék a gyógyszered. :p

+ A kifejezés ,hogy lebukik a víz alá...

febr. 6. 16:10
 9/9 anonim ***** válasza:
A víz alatt nem lehet úszni, csak a vízfelszín alatt.
febr. 7. 05:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!